skip to Main Content

BASIC
€ 385,00

TELEFONISCHE INTAKE
60 MINUTEN

NULMETING & ANALYSE
150 MINUTEN

CONTACT- EN ADVIESMOMENTEN
120 MINUTEN

IDEAAL VOOR DE ZZP’ER

PRO
€ 549,00

TELEFONISCHE INTAKE
60 MINUTEN

NULMETING & ANALYSE
150 MINUTEN

CONTACT- EN ADVIESMOMENTEN
360 MINUTEN

PERFECT VOOR DE (KLEINE) MKB’ER

MEEST GEKOZEN

PREMIUM
€ 799,00

TELEFONISCHE INTAKE
60 MINUTEN

NULMETING & ANALYSE
150 MINUTEN

CONTACT- EN ADVIESMOMENTEN
360 MINUTEN

JURIDISCH ZEKER PAKKET
T.W.V.  € 299,00

EEN MUST VOOR DE STARTER

PAKKET PRO

Het ideale pakket voor het midden en kleinbedrijf

Moet er een andere koers gevaren worden met jouw bedrijf? Loopt niet alles volgens plan en heb jij geen overzicht meer? Met het Pro pakket zorgen wij weer voor rust in de tent, zodat jij weer verder kan met datgene waar je goed in bent.

Het vinden van de juiste investeerder voor uw herfinanciering, start-up en/of project

Bij het vinden van een investeerder is het belangrijk om een duidelijk plan te maken/hebben. Je moet op alle vragen een antwoord hebben als je met een investeerder in gesprek bent. Wij hebben ruime ervaring in het koppelen van de juiste investeerder met jouw project of start-up. En kunnen jou in dit gehele project ondersteunen.

Kennismaking

Als eerste maken wij graag kennis met jou en dit doen wij door middel van een intake. Hierbij gaan we luisteren naar jouw verhaal en gaan wij gericht vragen aan je stellen. De intake geeft ons inzicht van jouw situatie. Hierdoor kunnen wij de problemen en uitdagingen van jouw bedrijf bepalen.

Wij vragen jou om transparantie

Indien je financiële problemen hebt, hebben wij alle data van jou nodig. Dit zijn bijvoorbeeld: schulden, vermogen, lopende leningen, aantal schuldeisers, enzovoorts. Al deze informatie hebben wij nodig, zodat we een plan van aanpak kunnen realiseren. Het is belangrijk dat jij open en eerlijk bent, want wij willen alles over jouw bedrijf weten.

Plan van aanpak

Zodra wij alles hebben geanalyseerd, komen wij met een plan om jouw bedrijf uit de brand te helpen. Door met jou en jouw collega’s samen te werken, kunnen wij dit behalen. Jouw bedrijf gaat op de schop en wij zorgen voor de juiste veranderingen. Wij werken aan de problemen die wij voor jou kunnen oplossen.

Extra tijd

Indien je extra tijd nodig hebt, kun je deze bijkopen. Het gereduceerd tarief voor de extra tijd bij het Pro pakket is: €1,30 per minuut exclusief btw (minimaal 120 minuten).

Bij het aangaan van een bestelling ga je akkoord met onze algemene leveringsvoorwaarden en de tarieven en voorwaarden van onze pakketten.

Back To Top