skip to Main Content

BASIC
€ 385,00

TELEFONISCHE INTAKE
60 MINUTEN

NULMETING & ANALYSE
150 MINUTEN

CONTACT- EN ADVIESMOMENTEN
120 MINUTEN

IDEAAL VOOR DE ZZP’ER

PRO
€ 549,00

TELEFONISCHE INTAKE
60 MINUTEN

NULMETING & ANALYSE
150 MINUTEN

CONTACT- EN ADVIESMOMENTEN
360 MINUTEN

PERFECT VOOR DE (KLEINE) MKB’ER

MEEST GEKOZEN

PREMIUM
€ 799,00

TELEFONISCHE INTAKE
60 MINUTEN

NULMETING & ANALYSE
150 MINUTEN

CONTACT- EN ADVIESMOMENTEN
360 MINUTEN

JURIDISCH ZEKER PAKKET
T.W.V.  € 299,00

EEN MUST VOOR DE STARTER

PAKKET PREMIUM

Het ideale pakket voor de startende ondernemer

Wil jij gaan starten met ondernemen, maar loop je vast in de voorbereiding? Of maak jij de stap naar online met jouw bedrijf? Met het Premium pakket wordt jij op weg geholpen om jouw nieuwe markt te betreden. Wij geven jou het duwtje in de goede richting.

Kennismaking

Als eerste maken wij graag kennis met jou en dit doen wij door middel van een intake. Graag luisteren wij naar jouw verhaal om vervolgens gerichte vragen aan jou te stellen. De intake geeft ons inzicht van jouw situatie. Hierdoor kunnen wij de uitdagingen voor jouw bedrijf gaan bepalen.

Samen aan de tekentafel

Graag willen wij vanuit jouw kant weten welke doelstellingen jij wilt behalen met jouw bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld zijn: aantal verkopen, aantal websitebezoeken, kosten besparing, enzovoorts. Met deze doelstellingen kunnen wij een plan van aanpak gaan maken. Wij vragen jou dan ook om de doelstellingen SMART (Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdsgebonden) te omschrijven.

Plan van aanpak

Zodra alle doelstellingen in kaart zijn bepaald, komen wij met een plan om jouw bedrijf een boost te geven. Samen gaan wij hieraan aan de slag,  want wij leren jou alle aspecten van het (online) ondernemen. Wij helpen jou met het opzetten van jouw (online) bedrijf, zodat jij uiteindelijk zelfstandig verder kan.

Inclusief juridisch zeker pakket

Wil jij geheel juridisch waterdicht zijn? Bij het Premium pakket krijg je gratis het Alles-in-één Pakket. Hiermee voorkom je vervelende juridische conflicten en kan jij je volledig focussen op waar je goed in bent: het ondernemen. Dit pakket bevat ook de noodzakelijke documenten om te voldoen aan de AVG-wetgeving.

Bij dit pakket ontvang je de volgende documenten:

  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Disclaimer
  • Verwerkersovereenkomst
  • Cookieverklaring
  • Contract naar keuze

Extra tijd

Indien je extra tijd nodig hebt, kun je deze bijkopen. Het gereduceerd tarief voor de extra tijd bij het Premium pakket is: €1,10 per minuut exclusief btw (minimaal 120 minuten).

Bij het aangaan van een bestelling ga je akkoord met onze algemene leveringsvoorwaarden en de tarieven en voorwaarden van onze pakketten.

Back To Top