skip to Main Content

BASIC
€ 385,00

TELEFONISCHE INTAKE
60 MINUTEN

NULMETING & ANALYSE
150 MINUTEN

CONTACT- EN ADVIESMOMENTEN
120 MINUTEN

IDEAAL VOOR DE ZZP’ER

PRO
€ 549,00

TELEFONISCHE INTAKE
60 MINUTEN

NULMETING & ANALYSE
150 MINUTEN

CONTACT- EN ADVIESMOMENTEN
360 MINUTEN

PERFECT VOOR DE (KLEINE) MKB’ER

MEEST GEKOZEN

PREMIUM
€ 799,00

TELEFONISCHE INTAKE
60 MINUTEN

NULMETING & ANALYSE
150 MINUTEN

CONTACT- EN ADVIESMOMENTEN
360 MINUTEN

JURIDISCH ZEKER PAKKET
T.W.V.  € 299,00

EEN MUST VOOR DE STARTER

PAKKET BASIC

Het ideale pakket voor de ZZP’er

Ben jij op zoek naar een lening of krediet voor jouw bedrijf? Wordt er van alle kanten aan jou getrokken en kan jij op deze manier niet meer verder? Met het Basic pakket zorgen wij weer voor rust in de tent, zodat jij weer verder kan met datgene waar je goed in bent.

Kennismaking

Als eerste maken wij graag kennis met jou en dit doen wij door middel van een intake. Hierbij gaan we luisteren naar jouw verhaal en gaan wij gericht vragen aan je stellen. De intake geeft ons inzicht van jouw situatie. Hierdoor kunnen wij de problemen en uitdagingen van jouw bedrijf bepalen.

Wij vragen jou om transparantie

Indien je financiële problemen hebt, hebben wij alle data van jouw bedrijf nodig. Dit zijn bijvoorbeeld: schulden, vermogen, lopende leningen, aantal schuldeisers, enzovoorts. Al deze informatie hebben wij nodig, zodat we een plan van aanpak kunnen realiseren. Het is belangrijk dat jij open en eerlijk bent, want wij willen alles over jouw bedrijf weten.

Plan van aanpak

Zodra wij alles hebben geanalyseerd, komen wij met een plan om jouw bedrijf uit de brand te helpen. Door met jou samen te werken, kunnen wij dit behalen. Wij weten als geen ander dat er altijd problemen zijn die je niet kunt oplossen. Wij werken liever aan de problemen die we wél kunnen oplossen.

Extra tijd

Indien je extra tijd nodig hebt, kun je deze bijkopen. Het gereduceerd tarief voor de extra tijd bij het Basic pakket is: €1,50 per minuut exclusief btw (minimaal 120 minuten).

Bij het aangaan van een bestelling ga je akkoord met onze algemene leveringsvoorwaarden en de tarieven en voorwaarden van onze pakketten.

Back To Top