skip to Main Content

OVER ONS Wilt u meer informatie over MFT Consultancy? Neem dan direct contact met ons op! DIRECT CONTACT

MFT Consultancy is niet zomaar ontstaan. Eigenlijk gaat het verhaal al meer dan 25 jaar terug in de tijd. Begin jaren negentig startte Michèl Tigelaar een eigen onderneming. Met goede moed ging hij aan de slag als zelfstandig ondernemer, maar hij maakte onderweg elke beginnersfout die mogelijk gemaakt kan worden. Een naïeve instelling, het leggen van vertrouwen in de verkeerde partijen en een gebrek aan focus zorgden ervoor dat een faillissement werd aangevraagd. Dit faillissement werd opgeheven door een gebrek aan baten, waardoor er een financieel zware periode aanbrak. Het was dweilen met de kraan open..

Michèl ontdekte dat je als ondernemer niet zomaar bij een schuldhulpverleningsorganisatie kunt aankloppen. De deuren bleven stijf gesloten en iedere hulpvraag werd geweigerd. Eigenlijk bleef er maar één optie over, namelijk zelf uitzoeken waar de touwladders hangen om zelf uit het ravijn te klimmen. Dat deed Michèl, en met succes, maar niet zonder slag of stoot. Op eigen kracht kwam hij er weer bovenop, gesteund door zijn eigen creatieve geest, zijn doorzettingsvermogen en zijn positieve denkwijze. Inmiddels is de zakelijke situatie van Michèl al jaren stabiel, maar het gevoel dat er nog steeds ondernemers zijn die tegen dichte deuren aanlopen is altijd blijven knagen. Uiteindelijk was dit de aanleiding om vanuit MFT Consultancy de nodige hulp te gaan aanbieden.

MFT Consultancy is geen onderneming die handelt vanuit de welbekende boekjes. Michèl Tigelaar werkt vanuit eigen ervaring. Dit zorgt ervoor dat MFT Consultancy wérkt. De weg terug naar de top is vele malen korter wanneer er iemand is die u vertelt waar de touwladders hangen om u aan vast te grijpen en op te trekken. Het financieel zware weer waarin Michèl heeft verkeerd is nu het succesverhaal waar MFT Consultancy mee begon.

De kracht van MFT Consultancy ligt in het feit dat Michèl heeft gestaan waar u nu staat. Waar hij niemand konden vinden die antwoord gaf op zijn hulpvraag zorgt hij er nu voor dat ondernemers wél iemand hebben die de antwoorden aan kan reiken. Met professionele diensten kan MFT Consultancy uw onderneming weer fit en gezond maken, up and running! Wij zien uw onderneming niet als een dramatisch verhaal met slechte afloop, zoals u het wellicht zelf wel ziet op dit moment. MFT Consultancy ziet uw onderneming als het volgende succesverhaal! Ook uw onderneming kan met de juiste begeleiding en ondersteuning weer financieel gezond worden. Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek meer over de dienstverleningen van MFT Consultancy en wat we voor u kunnen betekenen.

Back To Top