skip to Main Content

ONZE DIENSTEN Wilt u meer informatie over MFT Consultancy? Neem dan direct contact met ons op! DIRECT CONTACT

MFT Consultancy is breed inzetbaar voor projectmatige en interim werkzaamheden. Wij passen onze dienstverlening op uw behoeften aan, zodat u een optimale inzet voor uw bedrijf mag verwachten. Uiteindelijk hebben wij samen met u een gezamenlijk doel: het gezond maken van uw onderneming.

Wij bieden u een zeer complete service, waarbij wij vakkundige ondersteuning bieden bij de volgende situaties:

  • Financiële problemen
  • Omzetdaling
  • Reorganisatie
  • Marketing
  • Sales

Ondernemers die in financieel zwaar weer verkeren hebben vaak grote moeite om ondersteuning te krijgen. Veel gemeentelijke schuldhulpverleningsorganisaties zetten zich uitsluitend voor particulieren in. Ondernemers met een hulpvraag staan hierdoor vaak voor een dichte deur, terwijl de behoefte aan ondersteuning groot is. MFT Consultancy zet zich in voor deze ondernemers, met hulp, begeleiding en ondersteuning op maat. Wij kunnen hiervoor de volgende zaken regelen:

  • Analyseren van de huidige situatie
  • Overnemen van contacten met crediteuren
  • Realiseren van een omzetverhoging
  • Reorganiseren van de onderneming
  • Coachen van de ondernemer en eventuele medewerkers

Wij passen onze dienstverlening aan op uw behoeften. Dit betekent dat wij bij het analyseren van de huidige situatie kunnen beoordelen wat er nodig is om uw onderneming er weer bovenop te helpen.  Het kan zijn dat bijvoorbeeld een reorganisatie van uw bedrijf niet nodig is. Dan schrappen wij deze stap uiteraard uit ons stappenplan. U betaalt dan ook nooit voor services waar u geen gebruik van maakt. Wij werken niet vóór u. Wij werken mét u. Juist door met u samen te werken kunnen de beste resultaten worden neergezet. Er is immers niemand anders die uw bedrijf zo goed kent als u zelf. Merkt u dat uw onderneming in een neerwaartse spiraal terecht is gekomen en wilt u op tijd ingrijpen door de juiste ondersteuning in te schakelen? Dan zijn wij uw partner. Balanceert u al op het randje van de financiële afgrond of is er zelfs al een executieverkoop gepland? Ook dan staan wij voor u klaar. MFT Consultancy kan op korte termijn in actie komen wanneer dit nodig is. Bent u niet zeker of wij de juiste partij voor u zijn? Dan nodigen wij u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij luisteren graag naar uw situatieschets en vertellen u op basis daarvan precies wat wij voor u en uw onderneming kunnen betekenen.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek meer over de dienstverleningen van MFT Consultancy en wat we voor u kunnen betekenen.

Back To Top