skip to Main Content

ONZE DIENSTEN Wil jij meer informatie over wat wij doen? Neem dan direct contact met ons op! DIRECT CONTACT

MFT Consultancy is breed inzetbaar voor projectmatige en interim werkzaamheden. Wij passen onze dienstverlening op jouw behoeften aan, zodat je een optimale inzet voor jouw bedrijf mag verwachten. Uiteindelijk hebben wij samen met jou een gezamenlijk doel: het gezond maken van jouw onderneming.

Wij bieden u een zeer complete service, waarbij wij vakkundige ondersteuning bieden bij de volgende situaties:

  • Financiële problemen
  • Omzetdaling
  • Reorganisatie
  • Marketing
  • Sales

Ondernemers die in financieel zwaar weer verkeren hebben vaak grote moeite om ondersteuning te krijgen. Veel gemeentelijke schuldhulpverleningsorganisaties zetten zich uitsluitend voor particulieren in. Ondernemers met een hulpvraag staan hierdoor vaak voor een dichte deur, terwijl de behoefte aan ondersteuning groot is. MFT Consultancy zet zich in voor deze ondernemers, met hulp, begeleiding en ondersteuning op maat. Wij kunnen hiervoor de volgende zaken regelen:

  • Analyseren van de huidige situatie
  • Overnemen van contacten met crediteuren
  • Realiseren van een omzetverhoging
  • Reorganiseren van de onderneming
  • Coachen van de ondernemer en eventuele medewerkers

Wij passen onze dienstverlening aan op jouw behoeften. Dit betekent dat wij bij het analyseren van de huidige situatie kunnen beoordelen wat er nodig is om jouw onderneming er weer bovenop te helpen.  Het kan zijn dat bijvoorbeeld een reorganisatie van je bedrijf niet nodig is. Dan schrappen wij deze stap uiteraard uit ons stappenplan. Je betaalt dan ook nooit voor services waar je geen gebruik van maakt. Wij werken niet vóór jou. Wij werken mét jou. Juist door met jou samen te werken, kunnen de beste resultaten worden neergezet. Er is immers niemand anders die je bedrijf zo goed kent als jijzelf. Merk jij dat jouw onderneming in een neerwaartse spiraal terecht is gekomen en wil je op tijd ingrijpen door de juiste ondersteuning in te schakelen? Dan zijn wij jouw partner! Balanceer je al op het randje van de financiële afgrond of is er zelfs al een executieverkoop gepland? Ook dan staan wij voor jou klaar! MFT Consultancy kan op korte termijn in actie komen wanneer dit nodig is. Ben je niet zeker of wij de juiste partij voor jou zijn? Dan nodigen wij je uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij luisteren graag naar jouw situatieschets en vertellen je op basis daarvan precies wat wij voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek meer over ons en wat we voor jou kunnen betekenen.

Back To Top