skip to Main Content

MFT Consultancy verleent ook haar diensten in een Penitentiaire Inrichting (PI). Verblijf jij momenteel in een PI en is er niemand die jouw werkzaamheden als ondernemer voort kan zetten tijdens jouw afwezigheid? Ook dan kan MFT Consultancy jou helpen. Wij bieden een veelzijdige dienstverlening aan voor mensen die in een PI zitten.

Wanneer je in detentie terechtkomt
Het is natuurlijk bijzonder lastig wanneer je als ondernemer in detentie terechtkomt. Dit kan uiteraard verschillende oorzaken hebben. Wat voor jou vooral belangrijk is, is dat jouw onderneming er niet te veel onder hoeft te lijden. Toch wordt dit lastig als er niemand beschikbaar is om de belangrijkste taken waar te nemen. Verkeert jij in een dergelijke situatie? Dan kun jij contact opnemen met MFT Consultancy. Wij kunnen jou zeker helpen. Wij hebben een ruime ervaring binnen de branche en bieden een professionele dienstverlening aan die wij ook beschikbaar stellen aan ondernemers die in een PI verblijven.

De diensten waar jij behoefte aan hebt
Als ervaren onderneming kunnen wij jouw plek in het bedrijf tijdelijk vullen totdat jij zelf weer aanwezig bent om het bedrijf draaiende te houden. Wanneer je gebruik wilt maken van onze diensten terwijl je in detentie zit, maken wij een afspraak om je te bezoeken. Samen met jou bespreken wij wat de mogelijkheden zijn. Wij horen hierbij graag welke taken je door ons wilt laten uitvoeren. Wij kunnen de honneurs volledig waarnemen, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om enkel contact door ons te laten opnemen met jouw belangrijkste klanten. Jij weet zelf natuurlijk het best wat er nodig is om jouw bedrijf zo goed mogelijk door deze lastige periode te loodsen. Wij zorgen ervoor dat onze dienstverlening goed wordt aangepast op jouw behoeften.

Wij helpen jou graag verder
MFT Consultancy staat voor je klaar wanneer u zelf tijdelijk niet in staat bent om aan het roer van jouw eigen onderneming te staan. In samenwerking met jou regelen wij de zaken, zodat jouw bedrijf zo min mogelijk lijdt onder uw afwezigheid. Verblijf je momenteel in een penitentiaire inrichting en zoekt jij naar een ervaren en discrete partij om jouw onderneming draaiende te houden tijdens jouw afwezigheid? MFT Consultancy staat voor jou klaar met een zeer complete en betaalbare dienstverlening. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of advies. Wij helpen jou graag verder.

WAT KUNNEN WIJ NOG MEER DOEN VOOR JOU

JURIDISCHE DOCUMENTEN

BEN JIJ OP ZOEK NAAR DE JUISTE JURIDISCHE DOCUMENTEN VOOR JE BEDRIJF? BEZOEK ONS JURIDISCHE PORTAAL

REORGANISATIE

IS ER EEN INGRIJPENDE REORGANISATIE VOOR JOUW BEDRIJF NODIG? WIJ BEGELEIDEN JOU VAN BEGIN TOT EIND

HYBRIDE BV

HEB JIJ SCHULDEN OF DREIGT ER EEN FAILLISSEMENT? WIJ ZORGEN ERVOOR DAT JE KAN BLIJVEN ONDERNEMEN

MARKETING & SALES

BEN JIJ NIET TEVREDEN OVER DE OMZET VAN JOUW BEDRIJF? WIJ DUIKEN VOOR JOU IN HET DIEPE OM HET VERSCHIL TE MAKEN

LAATSTE BLOGS

Back To Top