skip to Main Content

DIENSTVERLENING PI Wilt u meer informatie over MFT Consultancy? Neem dan direct contact met ons op! DIRECT CONTACT

MFT Consultancy verleent ook haar diensten in een Penitentiaire Inrichting (PI). Verblijft u momenteel in een PI en is er niemand die uw werkzaamheden als ondernemer voort kan zetten tijdens uw afwezigheid? Ook dan kan MFT Consultancy u helpen. Wij bieden een veelzijdige dienstverlening aan voor mensen die in een PI zitten.

Wanneer u in detentie terechtkomt
Het is natuurlijk bijzonder lastig wanneer u als ondernemer in detentie terechtkomt. Dit kan uiteraard verschillende oorzaken hebben. Wat voor u vooral belangrijk is, is dat uw onderneming er niet te veel onder hoeft te lijden. Toch wordt dit lastig als er niemand beschikbaar is om de belangrijkste taken waar te nemen. Verkeert u in een dergelijke situatie? Dan kunt u contact opnemen met MFT Consultancy. Wij kunnen u zeker helpen. Wij hebben een ruime ervaring binnen de branche en bieden een professionele dienstverlening aan die wij ook beschikbaar stellen aan ondernemers die in een PI verblijven.

De diensten waar u behoefte aan heeft
Als ervaren onderneming kunnen wij uw plek in het bedrijf tijdelijk vullen totdat u zelf weer aanwezig bent om het bedrijf draaiende te houden. Wanneer u gebruik wilt maken van onze diensten terwijl u in detentie zit, dan maken wij een afspraak om u te bezoeken. Samen met u bespreken wij wat de mogelijkheden zijn. Wij horen hierbij graag welke taken u door ons wilt laten uitvoeren. Wij kunnen de honneurs volledig waarnemen, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om enkel contact door ons te laten opnemen met uw belangrijkste klanten. U weet zelf natuurlijk het best wat er nodig is om uw bedrijf zo goed mogelijk door deze lastige periode te loodsen. Wij zorgen ervoor dat onze dienstverlening goed wordt aangepast op uw behoeften.

Wij helpen u graag verder
MFT Consultancy staat voor u klaar wanneer u zelf tijdelijk niet in staat bent om aan het roer van uw eigen onderneming te staan. In samenwerking met u regelen wij de zaken, zodat uw bedrijf zo min mogelijk lijdt onder uw afwezigheid. Verblijft u momenteel in een penitentiaire inrichting en zoekt u naar een ervaren en discrete partij om uw onderneming draaiende te houden tijdens uw afwezigheid? MFT Consultancy staat voor u klaar met een zeer complete en betaalbare dienstverlening. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of advies. Wij helpen u graag verder.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek meer over de dienstverleningen van MFT Consultancy en wat we voor u kunnen betekenen.

Back To Top