skip to Main Content

Commerciële ondersteuning

Ben jij niet tevreden met het aantal sales dat je maakt? Of wil jij de stap maken naar online ondernemen? Bij elk commercieel vraagstuk bieden wij jou een helpende hand. MFT Consultancy zorgt voor een betere connectie tussen jou en jouw doelgroep.

Onze werkwijze

Ten eerste is het voor ons belangrijk dat jij aangeeft welke doelstellingen je wilt behalen. Dit kan bijvoorbeeld zijn: meer sales maken of meer websitebezoekers genereren. Zorg ervoor dat de doelstelling SMART (Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdsgebonden) omschreven zijn, zodat wij dit goed kunnen analyseren. Vervolgens maken wij een marketingplan voor jou die wij graag aan jou presenteren. Soms heb je zelf inzichten nodig die jou en jouw bedrijf verder zal helpen. Wij kunnen jou coachen, zodat jij uiteindelijk zelf jouw marketing en sales kan verzorgen. Jij bepaalt zelf de tijd voor je uitbesteding aan ons. Benieuwd naar onze pakketten? Bekijk ze hier!

Online marketing

Tegenwoordig kan je er niet meer omheen: online ondernemen wordt steeds belangrijker. De online wereld is constant in ontwikkeling. Het is als ondernemer lastig om telkens de laatste trends en ontwikkelingen in de gaten te houden. MFT Consultancy kan jou helpen om up-to-date te blijven. Wij zorgen voor digitale conversie met jouw doelgroep. Dit doen wij door middel van het verbeteren van SEO, SEA, design en structuur van content (social media) én jouw website. E-commerce voor jouw bedrijf start bij ons.

WAT KUNNEN WIJ NOG MEER DOEN VOOR JOU

ZAKELIJKE LENINGEN

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN ZAKELIJKE FINANCIERING VOOR JOUW BEDRIJF? WIJ HELPEN JOU GRAAG HIERMEE VERDER

REORGANISATIE

IS ER EEN INGRIJPENDE REORGANISATIE VOOR JOUW BEDRIJF NODIG? WIJ BEGELEIDEN JOU VAN BEGIN TOT EIND

HYBRIDE BV

HEB JIJ SCHULDEN OF DREIGT ER EEN FAILLISSEMENT? WIJ ZORGEN ERVOOR DAT JE KAN BLIJVEN ONDERNEMEN

JURIDISCHE DOCUMENTEN

BEN JIJ OP ZOEK NAAR DE JUISTE JURIDISCHE DOCUMENTEN VOOR JE BEDRIJF? BEZOEK ONS JURIDISCHE PORTAAL

LAATSTE BLOGS

Back To Top