skip to Main Content

Ondernemen is niet zonder risico’s. Veel ondernemers hebben financiële problemen. Soms koersen ze zelfs af op een faillissement. Als ze in die situatie willen blijven ondernemen zónder de financiële risico’s, dan biedt de hybride bv uitkomst.

Wat kunnen we voor je doen?

We richten een BV voor je op, die volledig aansluit op je werkzaamheden. Wij besturen en nemen de beslissingen in de geest van jouw ideeën. Je bent wel zelf verantwoordelijk voor je omzet en je contact met klanten en leveranciers.

Heb je wat extra ondersteuning nodig? We helpen je graag. Geef aan wat je nodig hebt en wij springen bij. Daarvoor betaal je ons het standaard uurtarief.

Wat is het voordeel van een Hybride BV?

Wettelijk gezien ben je een werknemer van de BV. Je bent dus niet bestuurlijk aansprakelijk: schuldeisers kunnen geen beslag leggen op je bezittingen en gelden in de BV.

Wél kan er beslag gelegd worden op je salaris. Als dat aan de orde is, dan gaan we met de deurwaarder in gesprek om het ‘vrij te laten bedrag’ zo hoog mogelijk te houden.

Schuldsanering

Heb je privé schulden, dan starten we vanuit de BV een schuldsaneringstraject. Wij werken als je werkgever samen met een bewindvoerder of budgetbeheerder bij jou in de buurt. Of we regelen alle zaken binnen ons kantoor, zonder derde partijen in te schakelen.

Voorwaarden voor de Hybride BV

Deze constructie is geschikt voor (startende)ondernemers

  • met grote financiële problemen, zoals schulden of faillissement of
  • die zonder risico’s willen ondernemen, met ondersteuning van specialisten en
  • die een minimale omzet van 5.000 per maand hebben.

Voldoe je aan deze voorwaarden neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook als je niet aan de voorwaarden voldoet kun je gerust contact met ons opnemen om te kijken wat we dan voor je kunnen betekenen.

Back To Top