skip to Main Content

Het is bijna weekend…

“Het is bijna weekend, even rust van alle deurwaarders en incassobureaus, maandag weer naar kantoor en hopen dat het een beetje rustig blijft.. de schulden stapelen zich op. Durf soms niet eens de telefoon op te nemen. Je weet maar nooit, elke keer denk ik dat het weer iemand is die zijn geld wil hebben.

Het begon een paar jaar geleden zo mooi, goed idee. Bank gaf een starters krediet. Kreeg mooie opdrachten binnen. Kon er lekker van leven. BTW afdracht? Wat is dat? Owjah.. ik moet belasting betalen. Ach, dat zie ik eind van het jaar wel. Gewoon lekker door gaan. Ow, moet ook nog een boekhouder hebben eigenlijk. Ga ik volgende maand wel regelen, nu te druk met de opdrachten.

Shit, opdrachtgever heeft na 1 maand nog steeds niet betaald.. toch maar eens bellen. Nou dat telefoontje had ik beter niet kunnen plegen, opdrachtgever is failliet. 

Week later krijg ik een brief van de belasting.. omzetbelasting is toch aardig opgelopen.. hoe moet ik dat nu in godsnaam betalen.

En de drukker wil ook zijn centjes.. en de huurbaas loopt ook al te zeuren. Hoe moet ik dat nu betalen als ze mij niet betalen? 

Dan maar naar de bank: nee meneer, wij gaan geen schulden financieren. Pfff.. stapel rekeningen begint steeds hoger te worden..”

Zomaar een greep uit alle verhalen die dagelijks bij mij binnenkomen. En ja, ik herken het allemaal. Heb het zelf ook meegemaakt. Gelukkig ben ik er uitgekomen. Door eigen wilskracht, creatief ondernemersgeest en vooral doorgaan en niet opgeven. Daarom ben ik dit bedrijf gestart. Wij doen onze uiterste best om u te helpen.

Herkend u iets in deze verhalen? Of kent u een ondernemer in uw omgeving die in deze situatie zit?

Laat ze contact opnemen met ons. Voor ons zijn het geen problemen, maar uitdagingen. En we gaan graag de strijd samen met u aan om het bedrijf weer gezond te maken.

Back To Top