skip to Main Content

CapitalBox Ontvang snel het geld dat u nodig heeft om uw bedrijf te laten groeien. DIRECT AANVRAGEN

Financieringen – bedrijfskrediet met CapitalBox

MFT Consultancy kan jou helpen met het verkrijgen van een bedrijfskrediet. Zakelijk lenen kan de oplossing zijn wanneer je extra ruimte nodig hebt voor investeringen, of wanneer je behoefte hebt aan extra vermogen in financieel uitdagende tijden. Een goede zakelijke financiering voorziet je van het benodigde bedrijfskrediet. Bij je bank aankloppen, resulteert vaak in een afwijzing. MFT Consultancy helpt je bij het vinden, aanvragen en verkrijgen van een bedrijfsfinanciering, waarbij wij samenwerken met CapitalBox.

Hoe wij je helpen met een bedrijfskrediet

Soms heb je tijdelijk een zakelijke financiering nodig. Bijvoorbeeld om een investering te doen of om uit te breiden. Soms omdat je een flinke tegenvaller hebt gehad. Of omdat de kosten voor de baten uitgaan. Wellicht heb je al bij je bank aangeklopt. De kans is groot dat het daar niet lukte, want het is voor kleine ondernemers niet makkelijk om een bedrijfskrediet of bedrijfsfinanciering te krijgen. 

Naar een MKB krediet is zeer veel vraag. Waar het verkrijgen van een reguliere financiering vaak niet mogelijk blijkt, kan een microfinanciering uitkomst bieden. Het voornaamste doel van microfinanciering is het stimuleren van kredietverlening aan het kleinbedrijf. Microfinanciering richt zich op kleine ondernemers die bij hun kredietaanvraag een afwijzing van de reguliere banken krijgen. Redenen voor afwijzing zijn bijvoorbeeld dat zij over onvoldoende onderpand beschikken of dat ze te weinig zekerheid kunnen bieden voor het aflossen van de lening.

Microfinanciering met CapitalBox

MFT Consultancy werkt samen met CapitalBox, voorheen B2Businesslening. CapitalBox verstrekt microfinancieringen. Zij denken beter met ondernemers mee dan de gemiddelde leningverstrekker. Het gevolg daarvan is een hoger percentage goedkeuringen. Als jouw bank je financieringsaanvraag voor zakelijk krediet afwijst, dan kan CapitalBox jou wellicht wél van dienst zijn met een bedrijfsfinanciering.

Bedrijfskrediet zonder BKR

CapitalBox biedt je krediet zonder BKR. Dat wil zeggen: er wordt geen controle op een eventuele BKR-registratie uitgevoerd en het microkrediet resulteert ook niet in een BKR-registratie.

De kenmerken van CapitalBox:

  • Lening van € 2.000 – € 100.000
  • Looptijd tussen de 6 – 18 maanden
  • Het geld is binnen 1 – 3 dagen beschikbaar
  • Geen (controle op) BKR registratie
  • Geen onderpand gevraagd
  • Gratis geheel of gedeeltelijk eerder aflossen
  • Rente alleen tot op de dag van aflossing (bij vervroegde aflossing)

Basisvereisten CapitalBox

  • Reeds gerealiseerde bruto jaaromzet van minimaal € 75.000
  • Minimaal 12 maanden actief en ingeschreven in de KvK
  • Ondernemer is ingeschreven in NL in de GBA (gemeentelijke basis administratie)

Kosten CapitalBox

Het gemiddeld gehanteerde maandelijkse rentepercentage bedraagt 2,9% van het geleende kapitaal en is gebaseerd op de kredietbeoordeling van de onderneming. Per lening worden eenmalige transactiekosten van 2,95% over het geleende bedrag berekend.

Overige opties voor een zakelijk krediet

Kom je niet in aanmerking voor een lening via CapitalBox of krijg je een afwijzing, neem dan contact met ons op zodat wij samen naar een geschikte oplossing kunnen zoeken. MFT Consultancy kan je bijstaan met het aanvragen van tal van financieringen, waaronder Qredits, Floryn, Collin Crowdfund, OPR Bedrijfskrediet, Bridgefund en Swishfund.

Back To Top