skip to Main Content
Blijf Up To Date In Je Vakgebied

Blijf jij wel up-to-date binnen jouw vakgebied?

In de veranderende wereld van nu is het enorm belangrijk dat jij up-to-date blijft over de veranderingen in jouw vakgebied. Functies veranderen door de komst van nieuwe technologieën en de arbeidsmarkt is volop in beweging. Als jij up-to-date blijft over de veranderingen in jouw vakgebied, heb je een onderscheidend vermogen! De kans is dan groter dat bedrijven voor jou kiezen! Blijf jij wel up-to-date? En hoe kan je dat doen? Dat lees je hier…

Ga het gesprek aan met je concullega’s over veranderingen

Van concurreren kan je leren en zo ook van je concullega’s. Zij weten weer andere dingen dan jij en jij weet weer andere dingen dan zij. Dus jij kan zowel waardevol zijn voor hen als zij voor jou! WIN-WIN! Ga het gesprek met ze aan door ze op te bellen, een mail te sturen of benader ze op LinkedIn. Nee heb je en ja kun je krijgen. Dus waar zit je nog op te wachten?

Volg interessante accounts op social media om up-to-date te blijven

Een relatief nieuwe, maar een erg makkelijke manier om up-to-date te blijven is met behulp van social media. Volg concurrenten, bedrijven die je inspireren en freelancers binnen jouw vakgebied. Deze pagina’s delen vaak tips, nieuwsberichten, blogs en andere waardevolle informatie. Het zou ook zo maar zo kunnen zijn dat één van deze pagina’s een keer een (online) cursus, workshop of webinar aanbiedt!

Abonneer je op nieuwsbrieven van bedrijven en/ of concurrenten

Cursussen, webinars en workshops. Ga bijscholen en blijf up-to-date!

Er zijn zo veel verschillende manieren om je te laten bijscholen. Dit kan door middel van (korte) opleidingen, cursussen, webinars en workshops. Het is een gemakkelijke manier om snel en effectief bij te scholen over nieuwe onderwerpen binnen jouw vakgebied. Verder zijn er ook veel ondernemers die dit aanbieden. Denk aan e-learning programma’s die je op eigen tijd en gemak kan afronden! Kijk eens rond via Google, LinkedIn en andere social media kanalen. Je zult zien dat er genoeg aanbod is wat interessant is voor jou!

Hulp nodig bij financiële problemen, omzetdaling, reorganisatie, marketing en/ of sales? Neem dan contact met ons op en dan gaan wij kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Back To Top