skip to Main Content

ONZE DIENSTEN Wil jij meer informatie over wat wij doen? Neem dan direct contact met ons op! DIRECT CONTACT

Consultancy, bedrijfsadvies en interim management

MFT Consultancy is beschikbaar voor consultancy, bedrijfsadvies en interim management voor ondernemers in het MKB. Wij zijn breed inzetbaar voor projectmatige werkzaamheden en interimwerkzaamheden. Onze dienstverlening wordt aan jouw behoeften aangepast, zodat jij een optimale inzet voor jouw bedrijf kunt verwachten. Uiteindelijk hebben wij samen met jou een gezamenlijk doel: het gezond maken van jouw onderneming. Tot onze specialisaties behoren onder andere insolventie, interim management, reorganisatie en juridisch advies.

  • Financiële problemen
  • Omzetdaling
  • Reorganisatie
  • Marketing
  • Sales

Met onze consultancy staan ondernemers er niet alleen voor

Ondernemers die in financieel zwaar weer verkeren, hebben vaak grote moeite om ondersteuning te krijgen. Veel gemeentelijke schuldhulpverlening organisaties zetten zich uitsluitend voor particulieren in. Ondernemers met een hulpvraag staan hierdoor vaak voor een dichte deur, terwijl de behoefte aan ondersteuning groot is. MFT Consultancy zet zich in voor deze ondernemers, met hulp, begeleiding en ondersteuning op maat. Wij kunnen hiervoor de volgende zaken regelen:

  • Analyseren van de huidige situatie
  • Overnemen van contacten met crediteuren
  • Realiseren van een omzetverhoging
  • Reorganiseren van de onderneming
  • Coachen van de ondernemer en eventuele medewerkers

Bedrijfsadvies op maat

Wij passen onze dienstverlening aan op jouw behoeften. Dit betekent dat wij bij het analyseren van de huidige situatie kunnen beoordelen wat er nodig is om jouw onderneming er weer bovenop te helpen. Wij verlenen altijd bedrijfsadvies op maat.

Reorganisatie

Het is mogelijk dat jouw bedrijf gebaat is bij een ingrijpende reorganisatie. Dit is geen eenvoudig besluit, maar wel een besluit dat met behulp van de juiste partner jouw onderneming weer toekomstperspectief kan bieden. MFT Consultancy is jouw betrouwbare, ervaren partner voor elke reorganisatie. Wij begeleiden en ondersteunen jou van begin tot eind. 

Saneren

Saneren is nooit eenvoudig. Dit zijn beslissingen die jij wellicht niet wilt maken, maar wel moet maken om het voortbestaan van uw onderneming te garanderen. Vind jij saneren moeilijk? Wij staan aan jouw zijde. Voor strategie en executie.

Interim management

Een deskundige blik van buitenaf kan een groot verschil maken. Ons interim management doet een spreekwoordelijke frisse wind waaien door de organisatie. Dankzij onze ervaring en ‘know how’ zijn wij in staat om problemen en uitdagingen in de organisatie op een andere wijze te bekijken. Het doel is om de weg omhoog te vinden middels kundig tijdelijk management waarbij wij jou en eventuele andere managers coachen.

Insolventie

Niemand komt vrijwillig in financiële problemen. Dat neemt niet weg dat er wellicht verbetering mogelijk is op het vlak van financieel management. Onze insolventie is erop gericht om het tij te keren. 

Balanceer jij al op het randje van de financiële afgrond, heeft u problemen met de incasso en staat de deurwaarder op de stoep, of is er zelfs al een executieverkoop gepland? Ook dan staan wij voor jou klaar. MFT Consultancy kan op korte termijn in actie komen wanneer dit nodig is. Mogelijk dreigt jouw onderneming failliet te gaan. Door tijdig onze insolventie in te schakelen, kan failliet gaan mogelijk worden afgewend.

Ben jij niet zeker of wij de juiste partij voor jou zijn? Dan nodigen wij jou uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij luisteren graag naar uw situatie en vertellen u op basis daarvan precies wat wij voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen.

Belastingdienst en juridisch advies

Veel ondernemers worstelen met vraagstukken over de belastingdienst of hebben behoefte aan juridisch advies. Ook op dit gebied zijn wij met onze consultancy jouw partner. Wij kunnen jou voorzien van bedrijfsadvies op het gebied van belastingen en juridische kwesties. Wij communiceren met de belastingdienst en lossen vraagstukken zo goed mogelijk voor je op. Ook op juridisch gebied beschikken wij over alle know-how om uw situatie te verbeteren en problemen op te lossen.

WAT KUNNEN WIJ NOG MEER DOEN VOOR JOU

JURIDISCHE DOCUMENTEN

BEN JIJ OP ZOEK NAAR DE JUISTE JURIDISCHE DOCUMENTEN VOOR JE BEDRIJF? BEZOEK ONS JURIDISCHE PORTAAL

HYBRIDE BV

HEB JIJ SCHULDEN OF DREIGT ER EEN FAILLISSEMENT? WIJ ZORGEN ERVOOR DAT JE KAN BLIJVEN ONDERNEMEN

ZAKELIJKE FINANCIERING

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN ZAKELIJKE FINANCIERING VOOR JOUW BEDRIJF? WIJ HELPEN JOU GRAAG HIERMEE VERDER

MARKETING & SALES

BEN JIJ NIET TEVREDEN OVER DE OMZET VAN JOUW BEDRIJF? WIJ DUIKEN VOOR JOU IN HET DIEPE OM HET VERSCHIL TE MAKEN

GA AAN DE SLAG MET EEN CRISISPLAN Vraag jij je af hoe jij met jouw bedrijf deze crisis kan overleven? Wij helpen jou graag vooruit met onze tips
DOWNLOAD GRATIS DE WHITE PAPER

LAATSTE BLOGS

Back To Top