skip to Main Content

ONZE DIENSTEN Wilt u meer informatie over MFT Consultancy? Neem dan direct contact met ons op! DIRECT CONTACT

Consultancy, bedrijfsadvies en interim management

MFT Consultancy is beschikbaar voor consultancy, bedrijfsadvies en interemin management voor ondernemers in het MKB. Wij zijn breed inzetbaar voor projectmatige werkzaamheden en interimwerkzaamheden. Onze dienstverlening wordt aan uw behoeften aangepast, zodat u een optimale inzet voor uw bedrijf kunt verwachten. Uiteindelijk hebben wij samen met u een gezamenlijk doel: het gezond maken van uw onderneming. Tot onze specialisaties behoren onder andere insolventie, interim management, reorganisatie en juridisch advies.

Wij bieden u een zeer complete service, waarbij wij vakkundige ondersteuning bieden bij de volgende situaties:

  • Financiële problemen
  • Omzetdaling
  • Reorganisatie
  • Marketing
  • Sales

Met onze consultancy staan ondernemers er niet alleen voor

Ondernemers die in financieel zwaar weer verkeren, hebben vaak grote moeite om ondersteuning te krijgen. Veel gemeentelijke schuldhulpverlening organisaties zetten zich uitsluitend voor particulieren in. Ondernemers met een hulpvraag staan hierdoor vaak voor een dichte deur, terwijl de behoefte aan ondersteuning groot is. MFT Consultancy zet zich in voor deze ondernemers, met hulp, begeleiding en ondersteuning op maat. Wij kunnen hiervoor de volgende zaken regelen:

  • Analyseren van de huidige situatie
  • Overnemen van contacten met crediteuren
  • Realiseren van een omzetverhoging
  • Reorganiseren van de onderneming
  • Coachen van de ondernemer en eventuele medewerkers

Bedrijfsadvies op maat

Wij passen onze dienstverlening aan op uw behoeften. Dit betekent dat wij bij het analyseren van de huidige situatie kunnen beoordelen wat er nodig is om uw onderneming er weer bovenop te helpen. Wij verlenen altijd bedrijfsadvies op maat.

Reorganisatie

Het is mogelijk dat uw bedrijf gebaat is bij een ingrijpende reorganisatie. Dit is geen eenvoudig besluit, maar wel een besluit dat met behulp van de juiste partner uw onderneming weer toekomstperspectief kan bieden. MFT Consultancy is uw betrouwbare, ervaren partner voor elke reorganisatie. Wij begeleiden en ondersteunen u van begin tot eind. 

Saneren

Saneren is nooit eenvoudig. Dit zijn beslissingen die u wellicht niet wilt maken, maar wel moet maken om het voortbestaan van uw onderneming te garanderen. Vindt u saneren moeilijk? Wij staan aan uw zijde. Voor strategie en executie.

Interim management

Een deskundige blik van buitenaf kan een groot verschil maken. Ons interim management doet een spreekwoordelijke frisse wind waaien door de organisatie. Dankzij onze ervaring en know how zijn wij in staat om problemen en uitdagingen in de organisatie op een andere wijze te bekijken. Het doel is om de weg omhoog te vinden middels kundig tijdelijk management waarbij wij u en eventuele andere managers coachen.

Insolventie

Niemand komt vrijwillig in financiële problemen. Dat neemt niet weg dat er wellicht verbetering mogelijk is op het vlak van financieel management. Onze insolventie is erop gericht om het tij te keren. 

Balanceert u al op het randje van de financiële afgrond, heeft u problemen met de incasso en staat de deurwaarder op de stoep, of is er zelfs al een executieverkoop gepland? Ook dan staan wij voor u klaar. MFT Consultancy kan op korte termijn in actie komen wanneer dit nodig is. Mogelijk dreigt uw onderneming failliet te gaan. Door tijdig onze insolventie in te schakelen, kan failliet gaan mogelijk worden afgewend.

Bent u niet zeker of wij de juiste partij voor u zijn? Dan nodigen wij u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij luisteren graag naar uw situatie en vertellen u op basis daarvan precies wat wij voor u en uw onderneming kunnen betekenen.

Belastingdienst en juridisch advies

Veel ondernemers worstelen met vraagstukken over de belastingdienst of hebben behoefte aan juridisch advies. Ook op dit gebied zijn wij met onze consultancy uw partner. Wij kunnen u voorzien van bedrijfsadvies op het gebied van belastingen en juridische kwesties. Wij communiceren met de belastingdienst en lossen vraagstukken zo goed mogelijk voor u op. Ook op juridisch gebied beschikken wij over alle know-how om uw situatie te verbeteren en problemen op te lossen.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek meer over de dienstverleningen van MFT Consultancy en wat we voor u kunnen betekenen.

Back To Top